ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Eyüpnebi İlkokulu

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştirme projesi kapsamında okulumuzda yaptığımız etkinliklerde başarı elde tmiş öğrencilerimizi ödüllendirmeye devam ediyoruz.

Ock

Sınıf öğretmenimiz tarafından sınıfa davet edilen annelererimiz öğrencileriyle beraber ders anlatma etkinliği yaptılar.Böylece hem annelerimiz sınıfa ısınyor hemde öğrencilerimiz aktif bir şekilde öğrenme etkinliğine katılıyor.

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştirm toplantısının ikincisini okulumuz tüm paydaşlarımızla yaptık.Daha iyiye gidebilme,eksiklikleri tespit etme ve yol haritası belirlemek amacıyla toplantı gerçekleştirdik.Yapılan etkinliklerin daha fazla veliyle buluşması,velilerimizin bigeple tanışması hedeflendirildi.

Ock

Öğrencilerimiz ödevlerinin yanında ailelerle beraber kitap okuyarak videolarını öğretmenine atıyor,en güzel videoyu atan öğrencimiz sınıf öğretmeni ve idare tarafından ödüllendiriliyor.

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında öğretmenlerimizle toplantı düzenleyerek yol haritamzı düzenliyoruz.Yapılacak olan etkinliklerimizin planlanmasını,araç gereç temini ve zamanını en iyi şekilde yapıyoruz.

Ock

Velilerimiz öğrencileriyle beraber kitap okuyarak öğrenmeyi daha eğlenceli ve kalıcı hale getiriyor.Bu etkinlik evde aynı şekilde devam ediyor. Bu sayede öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanında velilerimizde bilinçlendirmeyi hedefliyoruz.

Ock

kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.

Ock

Kıymetli veliliermizle beraber YENİ BİR KİMLİKLE SES VERİYORUM etkinliği gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz aileleriyle beraber beş duyu organımız,coğrefi terimler ve önemli bilim adamları oldular.Kendilerini sınıfta anlattılar.Böylece hem öğrendiler hem de eğlendiler.

Ock

Öğretmenlerimizin okula davet ettikleri velilerimiz ile öğrencileri sınıfta okuma yarışmasına giriyorlar.Güzel okuyan annelerimize ve öğrencilerine ödüller veriliyor.Yarışma sonunda annelerimizin kendi elleriyle yaptıkları yemekleri ikram ediyor.Sıcak bir ortam gerçekleştirilen etkinlik ile öğretmen-öğrenci-veli etkileşiminin sağlanması,okuma sevgisinin aşılanması amaçlanmıştır.

Ock

BİGEP kapsamında Okul olarak birinci dönemin son kazanım değerlendirme etkinliğini gerçekleştirdik.Öğrencilerimizin dönem boyunca işledikleri derslerin tamamının yer aldığı kazanım değerlendirme etkinliği sayesinde hangi kazanımın ne ölçüde öğrenildiği tespit edilip anında müdahele etme imkanı sağlanıyor.Bu sayede derslerde farklı yöntem ve teknik uygulanarak öğrenim en üst seviyeye çıkarılma amaçlanıyor.

Ock

Okul olarak başlattığımız ''OKUMA SAATİ İLE HEP BİRLİKTE OKUYORUZ'' etkinliği çerçevesinde öğrencilerimiz hergün 19:00-20:00 saatleri arasında hikayelerini okuyorlar.Bu etkinliğimiz ile öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak,okuduğunu anlamak ve kitap sevgisini aşılamak amaçlanmıştır.

Ock

Başarıyı İzleme ve Geliştime Projesi BİGEP kapsamında;okulumuz 1-A sınıf öğretmeni Merve Zengin'in kordinesinde ''Ailemle Okuldayım'' etkinliğinde velimizin atık malzemelerden geri dönüşüm etkinliği yapıldı.Değerli öğretmenimiz ve velimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

BİGEP projesi kapsamında 3-A sınıf öğretmenimiz Kudret ÇİÇEK tarafından düzenlenen ''Ailelerimizle Eğlenerek Öğreniyoruz Etkinliği'' büyük bir katılımlagerçekleşti. Velilerimizin de katkı sunduğu etkinlikte öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de öğrendiler. Emeği geçen öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

BİGEP Projesi kapsamında ailelerimizle buluşmaya ve kaynaşmaya devam ediyoruz.1-B sınıf öğretmenimizin katkılarıyla öğrencilerimiz anneleriyle sınıfta bir araya geldiler. Emeği geçen öğretmenimize ve annelerimize teşekkür ederiz. Çiğköfte Bahane,Kaynaşma Şahane...